V bližini Ljubljane, na mirni lokaciji v urejenem naselju je naprodaj stanovanjska hiša tlorisnih dimenzij 12,00 m x 8,00 m in izzidkom 3,20 m x 0,70 m, ki ima v dveh etažah 192 m2 neto tlorisnih površin (pritličje in mansarda).


Hiša stoji na zemljišču velikem 580 m2. Del zemljišča – 57 m2 je namenjen dostopni poti in dvorišču.


Hiša je praktično dokončana (manjkajo finalna dela - parket, keramika, sanitarna keramika, notranja vrata, toplotna črpalka). V pritličju se nahaja kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom, z izhodi na teraso in vrt ter garderobna soba in kopalnica. V nadstropju pa ima hiša tri prostorne spalnice, kopalnico in večnamenski prostor. Vse sobe imajo izhode na balkon. Parcela je ograjena deloma z zidano ograjo, deloma pa je žičnata. Okolica hiše je tlakovana in zatravljena.


Dostop do pomembnih cestnih povezav je dober. Do glavne ceste je le minutka, do avtocestnega obroča okrog Ljubljane kakšnih pet minut.

V bližini je vsa potrebna infrastruktura (šola, vrtec, trgovina, lekarna, pošta..)


KOMERCIALNI OPIS


Potek izvedbe del:

Objekt je zasnovan klasično, zidovi iz OM 30/20 cm na AB temeljih. Protipotresna zaščita je izvedena z AB vertikalnimi in horizontalnimi vezmi. Plošča nad pritličjem je AB, kakor tudi plošča v mansardi nad frčado. Tlak v pritličju in mansardi je mikroarmiran estrih z razvejanim talnim gretjem.


Streha je dvokapnica z ravno frčado. Strešna konstrukcija je smrekov les, zaščiten z premazom proti plesni in lesnim škodljivcem. Kritina je naravna opečna proizvajalca TONDACH - tip vlečeni zareznik v črni barvi. Streha je dvojno letvana in ima vgrajeno sekundarno kritino (dvd plošče) ter zaščitno mrežico. Vsa kleparska dela (žlote, obrobe, žlebovi, odtočne cevi) so izvedene v pločevini iz aluminija v barvi strešne kritine.


Meteorne vode s strehe se preko vertikalnih odtočnih žlebov stekajo v peskolove in nato v ponikovalnice. Meteorne vode z utrjenih dovoznih poti in dvorišča so preko lovilcev olj speljane v ponikovalnice.


Zidovi in AB plošče so ometani, glajeni in belo pleskani. Strop v mansardi je izoliran z 20 cm izolacijo in obložen s protipožarnimi mavčnokartonskimi ploščami.


Hiša je preko vodomernega jaška z vodomerno uro priključena na javni vodovod. Izvedena je celotna vodovodna instalacija (tudi na vrtu). Prav tako ima hiša izvedeno celotno kanalizacijo, ki je preko kanalizacijskega jaška speljana v skupno biološko čistilno napravo iz katere se prečiščene vode iztekajo v ponikovalnico. Izveden je tudi slepi kanalizacijski vod za bodočo priključitev na javno kanalizacijo.

Ogrevanje stanovanjske enote in priprava tople sanitarne vode je pripravljeno za toplotno črpalko (zrak/voda). Vsi talni prostori imajo izvedeno instalacijo za talno gretje.


Elektro priključek je pripeljan do zunanje omarice in števca (na ograji).


Prav tako so od glavnega jaška za telefonijo pa do omarice na fasadi objekta položene slepe cevi. Električna, telefonska, tv in računalniška instalacija ter instalacija za domofon in tehnično varovanje je po hiši izvedena v celoti (brez stikal in vtičnic).

Izolacija je izvedena povsod tam, kjer pride objekt v dotik z zemljo. Zunanje stene so izolirane z stiroporjem (14 cm). Zaključni sloj fasade je tankoslojni mineralni omet. Fasadni podstavek (cokl) je izoliran z stirodurjem debeline 10 cm in obdelan z zaključnim slojem (kulirplast).

Na balkonih je izvedena hidroizolacija z estrih tlakom ter položeno keramiko. Ograje na balkonih so pozidane in delno zastekljene.

Zunanje stavbno pohištvo je v PVC izvedbi, v dveh barvah (znotraj bela, zunaj siva) z termopansko zasteklitvijo. Vsa okna imajo vgrajene zunanje žaluzije, v pritličju tudi na električni pogon.


Vsa okna imajo vgrajene zunanje in notranje granitne police.


Stopnice so v AB izvedbi.


Hiša ima izvedene tudi estrih tlake z izolacijo.


Okolica hiše je urejena. Teren je na južni strani dvignjen in večinoma obdan z visoko zidano ograjo, v ostalem delu pa je postavljena žičnata ograja. Dvorišče je asfaltirano. Ob hiši, so položene prane plošče, katere so prav tako položene na dveh terasah (na južni in vzhodni strani), ostanek parcele je zatravljen.Investitor nudi tudi možnost dokončanja predmetne stanovanjske hiše na ključ.

K hiši je predvideno parkirišče za dva avtomobila.


Prodajna cena stanovanjske hiše s pripadajočim zemljiščem je

232.000 EUR + DDV = 254.040 EURNačin plačila: / po dogovoru/

/ DDV je vključen v ceno /