SPLOŠNI OPIS


Na ravni in sončni lokaciji v urejenem novozgrajenem naselju ob treh ribnikih je naprodaj stanovanjska hiša Tinka tlorisnih dimenzij 8,00m x 10,00m. Objekt je grajen kot dvojček, vendar je gradbeno dovoljenje pridobljeno za vsako enoto posebej. Stanovanjska hiša je tlorisne površine 80m2 v posamezni etaži oziroma ima 135m2 neto tlorisne površine (pritličje in mansarda).

Hiša je zgrajena do V. gradbene faze z urejeno okolico na zemljišču površine 580 m2.

V pritličju novogradnje se nahaja predprostor, kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom, tehnični prostor, shramba ter WC. Na S strani zemljišča je parkirišče in glavni vhod, terasa oziroma preostala parcela pa se nahaja na J strani hiše. V nadstropju hiše je spalnica z balkonom, dve otroški sobi z balkonom, večnamenska soba ter kopalnica.

Dostop do pomembnih cestnih povezav je dober. Do avtocestnega izvoza Krtina je 9km, do izvoza Domžale 14 km do Ljubljane pa 25km. V bližini je vsa potrebna infrastruktura (osnovna šola, vrtec, občina, zdravstveni dom, trgovine, banka, lekarna, črpalka, avtobusna postaja…). Stanovanjska hiša spada pod UE Domžale.POTEK GRADNJE


Zemeljska dela so obsegala širok strojni izkop, nasutje in utrjevanje tampona. Stanovanjska hiša stoji na AB temeljih po celotnem tlorisu pa je izvedena AB talna plošča. Objekt je zidan kot kvalitetna klasično masivna gradnja s Go-Max termo bloki Goriških opekarn debeline 30 cm. Protipotresna zaščita je izvedena z AB vertikalnimi in horizontalnimi vezmi. Plošča nad pritličjem je AB. Strop  mansarde je iz negorljivih mavčnih plošč z izolacijo debeline 30cm.

Streha je dvokapnica z ravno frčado, kritina je naravna opečnata črne barve. Za večjo svetlost mansarde sta narejena tudi dva strešna okna Velux. Vsa kleparska dela so izvedena v pločevini iz aluminija v barvi strešne kritine. Objekt ima skrite žlebove in odtoke meteorne vode.

Meteorne vode s strehe se preko vertikalnih odtočnih žlebov stekajo v peskolove in nato v meteorno kanalizacijo. Fekalne vode so priključene na javno kanalizacijo. Hiša je preko vodomernega jaška z vodomerno uro priključena na javni vodovod. Elektro priključek je v celoti izveden in priključen.

Električna dela so dokončana in opravljene meritve električnega toka. Vodovodne instalacije so prav tako končane z opravljenim tlačnim preizkusom. V obeh etažah je ločeno izvedeno talno gretje s toplotno izolacijo in mikroarmiranim estrihom. Stene so ročno ometane, ki so skupaj s stropovi brušene, kitane in pobeljene.

Posebna pozornost je bila namenjena izvedbi hidroizolacije. Izvedena je tudi drenaža po obsegu hiše.

Okolica je zelo lepo urejena, z večjim ter manjšim parkiriščem. Terasa ter dostop okrog hiše je narejen iz tropskega lesa.

Vsi vgrajeni materiali so certificirani.


POMEMBNE LASTNOSTI OPISANE NEPREMIČNINE:


 • Varno in mirno okolje 30 min od LJ
 • Ulica s slepim prometom
 • Nizki stroški obratovanja in vzdrževanja
 • Odlična mikrolokacija ob treh ribnikih
 • Novozgrajeno naselje 5 hiš
 • Urejen dostop in veliko parkirišče, varnost, zasebnost
 • Natančna in kvalitetna gradnja
 • Vsa potrebna dokumentacija, urejene meje
 • Komunalna infrastruktura je v celoti izvedena in  priključena


NADPOVPREČNI MATERIALI IN GRADNJA:


 • Protivlomna vhodna vrata Inotherm (čitalec prstnih odtisov)
 • Okna in drsna vrata Arcont (trojna zasteklitev, skriti notranji panti)
 • Balkonska ograja iz dvojnega kaljenega stekla (bočno vijačenje)
 • Klasična masivna gradnja z Go-max termo bloki (debeline 30 cm)
 • Toplotno izolativna fasada debeline 20cm (kamnit cokel v liniji fasade)
 • Nevidni žlebovi in odtoki (zaključeni z AL pločevino)


Razpored in 3D pogled po posameznih prostorih si oglejte v priloženem tlorisu.


OGLEJ SI TLORIS HIŠE:


External link opens in new tab or windowhttps://kuula.co/share/7kyvm/collection/7lpnm?fs=1&vr=1&autorotate=0.32&thumbs=2&margin=30&chromeless=1&logo=1


Prodajna cena s pripadajočim zemljiščem znaša 242.000 €.