V oddaljenosti 9 km od avtoceste oziroma 25 km od Ljubljane, na mirni lokaciji v urejenem naselju pa vendar v bližini narave ob treh ribnikih je naprodaj stanovanjska hiša tlorisnih dimenzij 12,00 m x 8,00 m. Hiša je v dveh etažah in ima 173m2 neto tlorisne površine (pritličje in mansarda).


Hiša je zgrajena do III. gradbene faze na zemljišču velikosti 582 m2.


V pritličju se nahaja kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom, z izhodi na teraso in vrt, pisarno, shrambo ter WC. Na S strani zemljišča je parkirišče in glavni vhod, terasa oziroma preostala parcela pa se nahaja na J strani, ki je prečudovito obsijana s soncem. V nadstropju pa ima hiša prostorno spalnico, dve otroški sobi, dve kopalnici ter dva balkona s pogledom na Z oziroma ribnike. Vse sobe imajo izhode na balkon. Okolica hiše je zatravljena, dovoz pa je utrjeno nasutje.


Dostop do pomembnih cestnih povezav je dober. Do avtocestnega izvoza Krtina je 9km, do izvoza Domžale 14 km do izvoza LJ-center pa 35km. V bližini je vsa potrebna infrastruktura (šola, vrtec, trgovina, lekarna …).


KOMERCIALNI OPIS


Potek izvedbe del:

Zemeljska dela so obsegala širok strojni izkop globine 1,20 m ter nasutje in utrjevanje tampona. Stanovanjska hiša stoji na AB temeljih 60/80 cm po celotnem tlorisu pa je še izvedena AB talna plošča. Objekt je zidan kot klasična gradnja z termo bloki Goriških opekarn debeline 30 cm.. Protipotresna zaščita je izvedena z AB vertikalnimi in horizontalnimi vezmi. Plošča nad pritličjem je AB, kot tudi stopnice.


Streha je dvokapnica z ravno frčado, ki je prekrita z AL pločevino. Strešna konstrukcija je smrekov les, zaščiten s premazom proti plesni in lesnim škodljivcem. Kritina je naravna opečnata črne barve proizvajalca Tondach. Streha je dvojno letvana, deskana ter zaščitena s folijo ter zaščitno mrežico. Vsa kleparska dela (žlote, obrobe, žlebovi, odtočne cevi) so izvedene v pločevini iz aluminija v barvi strešne kritine.

Meteorne vode s strehe se preko vertikalnih odtočnih žlebov stekajo v peskolove in nato v odtočne cevi. Hiša je preko vodomernega jaška z vodomerno uro priključena na javni vodovod. Elektro priključek je pripeljan do AB omarice z aktivnim števcem.


V stanovanjsko hišo so pripeljane slepe cevi za potrebno infrastrukturo (elektrika, voda, internet, predpriprava za toplotno črpalko, razvejana slepa instalacija za domofon, tehnično varovanje, razsvetljavo… )


Izvedena je hidroizolacija povsod tam, kjer objekt pride v stik z zemljo. Izvedena je tudi drenaža okrog hiše ter utrjen teren, kjer je predvidena pohodna terasa.Razpored prostorov si oglejte v priloženih tlorisih.Investitor nudi tudi možnost dokončanja stanovanjske hiše na ključ.Prodajna cena stanovanjske hiše s pripadajočim zemljiščem je

122.300 EUR + DDV = 134.000 EUR.


Način plačila: / po dogovoru/

/ DDV je vključen v ceno /


Tlorisi

MANSARDA_A1-A2_V03.pdf
PRITLIČJE_A1-A2_V03.pdf


Vizualizacija dokončanja gradnje